onsdag 16 juli 2008

Fångad av en debattartikel, hm..

Jaha, då har man äntligen fått varit o badat!!! Toppen :) Fick middag hos svärmor istället, m min svägerska. Jättegott var det... Vi är som sagt gräsänklingar nuförtiden, alla tre. Man bara väntar på att våra äkta män ska få gå på semester ngn gång, jaja..



Har i alla fall fått min dotter på 13 att ställa upp som barnvakt ikväll, helt underbart att få fara på spinning och rasa loss lite dålig överskottsenergi, som kan drabba en när man jämt o ständigt sitter hemma med barn.



Läste en debattartikel i aftonbladet idag " Skilj dig och få ett jämställt liv" av Lars einar Engström, 54 år, hör o häpna? (en man allstså) påstår att svaret på ökad jämställdhet för kvinnor är att separera från männen, de får lov att ta barnen varannan vecka, packa väskor, gå på föräldramöten, städa o handla mat. Jag tycker att denna debattör har mycket kloka ord, en vis man kan man säga. Varför ska alltid vi kvinnor stjälpa bort vår karriär pga att vi inte hinner med både och? Lars skriver att tar vi kvinnor detta beslut så kan vi återigen börja träffa vänner, gå på gymmet och bli en glad och positiv kvinna och mamma igen.. Eller ska man sexstrejka som kvinnorna i Grekland gjorde? Tycker ni att denna debattör har kloka ord eller vad anser ni? Gå in på aftonbladet.se och tyck till:"är skilsmässa nyckeln till jämställdhet?"



Nej hörrni, imorgon kommer en ny dag, såg inte ut som en strålande dag, men vi håller tummarna.. Soliga hälsningar en lite diskussionssugen mamma och fru :)

Inga kommentarer: