måndag 13 oktober 2008

Solsken & Plantering



Full rulle med ledig dag, härligt! Solen värmer så skönt sådana här dagar i oktober, bäst att passa på att njuta en stund... Har planterat ut lite höstljung & (enris/ granris ), idag. Blir så mysigt utanför entren, saknar bara kransen på dörren som min man har gömt på vindan.. Men den kommer strax fram, lite tjat & gnat så brukar det mesta lösa sig, eller vad säger ni?

Har ikväll planerat färdigt om kor, haha, ska ha lektion ang det imorgon, så vi ska prata om kons 4 magar imorgon, blir spännande! Tycker verkligen att det är härligt att ha yngre åldrar i skolan, de vill lära sig och de försöker! Positivt inför framtiden :)

Min kära vän monkan har varit på besök i dag m sina söner, vi åt parisare till middag, lättlagat, very nice :). Trevligt att få sitta & surra en stund om smått & gott medan det ljuder av liv runt våra söner, man kopplar bort, visst gör männen det också? haha; nej, skämt & sido, det gick bra...

"Nothing gonna stop us now"; med Starship, den låten hade vi på vårt bröllop -06, idag lyssnade jag på den & fick oerhörda tillbakablickar; vilket härligt ögonblick det var! Åren går fort & vi med den, men tur är väl att minnen finns kvar, fina & oersättliga :* Känns skönt & tryggt att ha ngn att älska och som älskar en tillbaka, vad vore livet utan sms? Nada!

Njuter i alla fall av att min bästa vän äntligen tagit sitt förnuft till fånga och skaffat sig en blogg som jag kan läsa & skriva lite kommentarer på, bra monkan! Har väntat, länge... Puss :)

Nej, dags att koja, har ett jobb att sköta också! Ska drömma om en underbar mysig butik som "slott & koja", vill ha!/ Älska tillbaka, om ngn älskar dig, dumt att stå tillbaka pga tjurighet, kram Vickan



1 kommentar:

Mammamonkan sa...

Vi tackar för middan o den goa chokladen;) Tjusiga planteringar du gjort där ute!

Vi lär bäl höras mer...
Kram så länge Monkan