söndag 12 oktober 2008

Paella & vänner

Oj, vad veckorna rusar iväg... Man hinner knappt med dem, eller hur? Men nu är det snart måndag igen och snart är det dags för ensam mamma söker, längtar...(till programmet alltså, inte till måndag).



Fick äta en god paella i helgen hos våra gästvänliga vänner jocko & hellan :). Alltid trevligt! Får väl se om man snart får höra att ett frieri har hänt i deras lilla familj, väntar m spänning...

Fick idag veta att en nära väns mamma har fått cancer, alltid jobbigt att få höra samt att man lider så fruktansvärt när det är ngn nära.. Vilken skitsjukdom ärligt talat! Skulle gärna utplåna den idag, just nu om det gick. Det känns som att det bara blir fler och fler som åker dit. Nej; "Carpe Diem" ni alla därute, ta vara på varandra och ta inte allt för givet, gläds åt alla stunder, känslomässiga, tråkiga eller härligt roliga! De är bättre än inget alls! Livet är skört, även fast man inte tänker på det så ofta. Ska i alla fall åka dit och surra lite o dricka kaffe i veckan m henne och försöka peppa så mycket jag kan.

Pratade med en vän nyligen, vi har alltid samma diskussion; bantning, haha... Det värsta är att vi har tänkt gå ner i vikt, men vågen pekar uppåt, hur går det till? Varför är just jag dömd till att alltid gå upp? Jag vill ner, ner och ner... Men skam den som ger sig, kliv upp och kämpa på, snart kanske?.... Ska bara äta lite karra först :)

Nej hörrni, kryp ner i soffan o mojsa till lite.. En kopp te, m lite karra skulle inte sitta fel just nu. Vi får väl se vad som dyker upp på soffbordet om ett tag, hej svejs på er/ Vickan



















Inga kommentarer: