söndag 30 november 2008

Första advent m familjekänsla

Vår lille söte Olle Bolle som idag var en jultomte m skägg, haha. Stina i sin söta klänning i mormors vardagsrum :)
Släkten samlad för middag.. Syster hade gjort så mycket god julmat, men hon är ju en hejare i köket också, eller hur?Det var jättemysigt i alla fall att sitta tillsammans och äta en sådan här dag efter vi prommat runt på skyltsöndag och hälsat på tomten.


Systers vackra kök, alltid lika hemtrevligt! Men sedan har hon alla inredningsmagasin också :)






Wiggo provsitter julgrisen som han och sin far provade vikten på...




Tomten i all ära.. Wiggo & Stina passade på att lämna sin önskelista i tomtens brevlåda medans Olle samlade in godis till alla, haha...


Ja, det har varit en vacker dag m mycket snö, glögg, pepparkakor, lussebullar och julmat.. Pigga barn, tomtar och släkt! Jag tycker att det är lite synd att det blir mindre och mindre stånd ute på skyltsöndag, man saknar det.. I år fanns inte de årliga kransarna att köpa, inte heller det rökta köttet som alltid finns längs stråket.. Synd :( Men trevligt hade vi ändå!
Det enda jag egentligen funderar på är om min man måste skaffa körkort till att dra bob. Han lyckades köra på två damer samt köra över en jättemarschall, det ni! Vi fick oss ett gott skratt i alla fall.
Trevlig första Advent/ Vickan











1 kommentar:

LISA sa...

Ja du syster alltid kul att träffas i juletider , och äta god mat och umgås , men så lugnt det blev när ni alla far, bara pooff så där*så är alla på väg hem John blund var ju nära att hälsa på alla barnen även föräldrarna tror jag Tack för en trevlig kväll
Kram från syster