torsdag 20 november 2008

Kyla & vintersol




Idag har det riktigt bitit i kinderna. Solen har lyst och det har gnistrat i träden av rimfrost, vackert! Var så sugen på att fota en riktig vinterbild, men hade tyvärr glömt kameran..

Har haft avslutning på Pelle Svanslös temat idag m tipsrunda, film och vernissage samt avslutat m tankeboken... En härlig dag! Imorgon är det dags att avsluta djurtemat med att tillverka egen bondgård samt djur.
Igår var vi på musikskolans julkonsert och lyssnade på dottern när hon sjöng, man blir alltid lika stolt över att hon verkligen står där framme :) Måste nog försöka ta mig till julavsluningen i kyrkan också där de ska sjunga en annan sång. På lördag blir det middag m firman, vet inte rikig var vi ska ännu, men det blir nog trevligt!
Skulle behöva sy mina julgardiner till köket, får försöka ta mig tid till det framöver, undrar när det blir? Kanske imorrn? Hittade så fina stenar och kransar på BOOM men blev tvärsnål.. Ångra mig lite nu, faktiskt.... Men det kommer fler svängar :)
Nu ska vi bege oss mot mor & far där vi är bjuden på middag ikväll, härligt! Kura ihop er tillsammans m ngn ni tycker om ikväll och spela lite julmusik.. Vore inte helt fel :) Eller hur?
Nedräkning till jul pågår/ Vickan :)

Inga kommentarer: