onsdag 15 april 2009

Härliga påsklov :)


Idag har jag verkligen njutit av solen & börjat landa i ledigheten här hemma, det tog ett tag :)
Har druckit kaffe på altanen m Jenny och bara surrat om allt mellan himmel & jord... Det är så skönt när altanen blommar fram & man riktigt känner hur solen värmer där man sitter i solhörnan, i like that :) Mycket projekt är kvar utomhus för oss, eftersom huset är relativt nybyggt, förra sommaren var det gräsmatta som stod på schemat. I sommar är det dags att ta tag i plantering av buskar, träd & växter... Det kommer att bli så roligt & spännande!

Väntar bara på att bastun ska bli färdig, (troligtvis denna vecka) så vi kan planera var den ska stå på tomten... Det blir nog ett projekt i sig :)

Vi har hämtat Wiggos nya cykel idag & vilken lycka det var! Blev många prommisar för mig, inte helt fel! :) Imorgon blir det Leos lekland för oss m goa vänner & kanske en tripp mot stan... Skulle vilja ha en del grejor som; vit målarfärg, vitt tyg, några saker på Mias, samt cernitlera & stämplar :) Vi får väl se vad det månne bliva...

Nu är lavarna färdiga i bastun, skönt! Lyckades inte lägga in korten, gör det imorrn :)

Njut av vårsolen i mängder alla ni! Sköt om er! Kramis Vickan!

2 kommentarer:

Vit som snö sa...

Tack så mycket!
Toahållaren är många år gammal, affären där den köptes finns inte kvar ens. Men jag har sett en del fina i olika nätbutiker.
Jag har oxå tagit lov med barnen den här veckan (eller sista chansen till f-ledigt faktiskt)
Vi bara njuuuter!
Ha så kul imorgon med lekland o antagligen lite shopping;-)
Kram Cilla

MiaMaria sa...

Hej!

Men så härligt det låter med sol...och man blir ju så full av energi så fort solen visar sig...
Härligt med påsklov...

MiaMaria